Paketit - kilpailuta eri lähetyspalvelut

Tervetuloa blogin pariin, tällä kertaa aiheenamme ovat paketit ja niiden lähettäminen! Kaikki meistä ovat varmasti lähettäneet tai vastaanottaneet joskus paketteja, mutta pakettien lähettämisessä on muutamia hyviä perussääntöjä, jotka tulisi muistaa. Kun lähetät paketin, tärkeintä on saada paketti perille mahdollisimman nopeasti, edullisesti sekä niin että paketin sisältö ei vaurioidu.

Muista nämä asiat kun lähetät paketteja

Paras tapa varmistaa, että paketti saapuu perille helposti, on antaa oikeat nimi- ja osoitetiedot. Kannattaa myös pitää mielessä koko- ja painorajoitukset, varsinkin kun lähetyksesi menee ulkomaille. Kaikki paketit tulevat myös pakatta asianmukaisesti. Varmista siis että valittu pakkaus on oikean kokoinen, kestää kuljetuksen, on ehjä sekä kestää sisällään olevien tavaroiden painon. Pakkauksen on oltava mahdollisimman puhdas ja tasainen, eikä sisältö saa liikkua sen sisällä. Paketteja käsitellään usein koneellisesti, joten kannattaa valita tasaisen muotoinen pakkaus ja välttää epäsäännöllisen muotoisten pakettien lähettämistä.

Paketin lähetyskuluihin vaikuttavat tekijät

Paketin lähetyskuluihin vaikuttavat paketin paino, koko, toimitustapa, määränpää sekä mahdolliset valitsemasi lisäpalvelut, kuten kotiinkuljetus. Voit lähettää pienet paketit postilla kohtuulliseen hintaan, mutta jos haluat, että paketti kulkee ovelta ovelle, voit tilata kuriiripalvelun. Hintaan vaikuttaa myös paketin sisältö, sillä arvoesineet on aina lähetettävä kirjattuna tai vakuutettuna lähetyksenä, jotta niitä voidaan seurata ja jäljittää. Kirjattu kirje toimitetaan vain vastaanottajan kuittausta vastaan. Kun lähetät suuria paketteja, on kustannustehokkainta käyttää erilaisia rahtiliikenteen palveluja, kuten linja-autoilla tehtävää rahtipalvelua, joka toimittaa paketin toivottuun määränpäähän.

Kilpailuta lähetyspalvelut

Kuriiripalvelut noutavat lähetyksen ja toimittavat tavaroita ovelta ovelle, ja hinnat voivat vaihdella suuresti valitsemastasi yrityksestä riippuen. Pakettien lähettämiseen on monia eri tapoja, ja kannattaa vertailla eri palveluiden kustannuksia. Tavallisen pakettilähetyksen lisäksi lisäpalveluna voi valita pikakuljetuspalvelun, joka varmistaa että lähetys toimitetaan nopeimmalla mahdollisella toimitusajalla. Kuriiripalvelun käyttäminen on ihanteellista tilanteissa, joissa tärkeä lähetys on saatava perille mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti. Toimitusten hinnasta ja ajoituksesta sovitaan aina erikseen kuriiripalvelun kanssa. Kuriiripalvelu toimittaa lähetyksen ehjänä perille ja myös lähetyksestä riippuen, kuriiripalvelu tarkastaa että lähetys pysyy oikeassa lämpötilassa. Useimmat kuriiripalvelut kertovat myös paketin lähettäjälle lähetyksen lähtö- ja saapumisajan. Varsinkin yritysten käyttämät kuriiripalvelut myös noutavat lähetyksen sovittuna ajankohtana. Kolliveikot Oy on lähetti- ja kuriiripalvelu, jonka toiminta-alue on Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Kemi ja meri-Lappi. 


jaa